BTN Rock

Back to Nature Rocky achterwanden

De achterwanden in het aquarium bepalen voor een groot deel de uitstraling. Een natuurgetrouwe uitstraling is het streven voor de meeste aquariumliefhebbers, omdat dit het meest lijkt op de natuurlijke omgeving van de aquariumdieren. De BTN Rocky achterwanden zijn in dit opzicht een goede keuze. De achterwanden uit de Rocky-serie van Back to Nature hebben een zeer natuurlijke uitstraling met de rotsachtige achtergrond, die ook nog eens zorgt voor een idee van diepte. Dit zorgt ervoor dat uw aquarium ineens veel groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. Door een van de kanten af te sluiten met een Rocky achterwand, ontstaat een heel ander aquarium, waarin ineens constant van alles te zien is.

Rocky achterwanden van Back to Nature

Aquarium decoratie is een leuke manier om het aquarium aan te kleden, maar zonder goede achterwanden blijft het een bak met vier wanden. De achterwand zorgt ervoor dat alles in het aquarium beter naar voren komt. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de aquariumvissen er beter uitzien en beter zichtbaar worden. Door ledverlichting te plaatsen op strategische punten, kan een rotsachtige achterwand een mysterieus effect krijgen. Uiteraard is deze achterwand ook zeer geschikt om kabels, snoeren en randapparatuur weg te werken, zodat deze niet meer opvallen in het aquarium.

Bekijk van tevoren de verschillende uitvoeringen en maten zodat u zeker weet dat u de juiste Rocky achterwand voor uw aquarium kiest. Alle modellen zijn direct online te bestellen bij Aqua-Unlimited tegen aantrekkelijke prijzen.

Sorteer op
© 2009 - 2023 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel