BTN TANGANJIKA

BTN Tanganyika achterwand

Wilt u uw aquarium echt natuurgetrouw hebben? Dan is de Back to Nature Tanganjika een goede aankoop. Deze achterwand is een replica van het Tanganyika meer, de natuurlijke leefomgeving van de Tanganyika cichliden, een aquariumvis die de laatste jaren zeer populair geworden is onder de liefhebbers. Het is echter niet alleen een achterwand die goed past bij deze cichliden: De rotspartijen in de achterwand zorgen voor een natuurlijk effect en zorgen ervoor dat veel randapparatuur weggewerkt kan worden, waaronder de kabels en de snoeren die u eigenlijk niet in het zicht wilt hebben. De donkere uitstraling van de achterwand wordt opgeheven door de lichtere effecten die verwerkt zijn in deze Tanganjika achterwand uit Zweden.

Back to Nature Tanganjika achterwand

Back to Nature, ofwel BTN, is een Zweeds merk en heeft een grote naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. De achterwanden gaan vaak langer mee dan het aquarium, maar de achterwanden staan vooral bekend om het feit dat ze bijzonder fraai zijn. Wilt u niet langer door uw aquarium heen kunnen kijken, wilt u een natuurgetrouw effect dat vooral leuk is om naar te kijken en waar de aquariumdieren lang druk mee kunnen zijn? Dan is de BTN Tanganjika zeker een goede investering.

De Tanganjika achterwand is te verkrijgen in twee verschillende maten. De kleine achterwand is 150 centimeter bij 50 centimeter. De grote variant van deze achterwand meet 200 centimeter bij 60 centimeter en past daardoor ook gemakkelijk in de grotere aquaria.

Sorteer op
© 2009 - 2023 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel