JBL LED SOLAR WiFi controller

Artikel 15 van 16
€ 149,95 (inclusief btw)

Met de in de JBL LED SOLAR Natur inbegrepen afstandsbediening heeft u de mogelijkheid het licht in etappes te dimmen en kunt u kiezen uit drie kleurtemperaturen. 
Zodra u uw JBL LED SOLAR Natur (ideaal is een combinatie met JBL LED SOLAR Effect) uitbreiden met de JBL LED SOLAR WiFi Control opent zich een geheel nieuwe wereld: 
Met behulp van de JBL LED SOLAR WiFi Control kunnen biotoopgegevens uit de Pantanal (Zuidwest Brazilië) of uit de regio van de Oost-Afrikaanse riftmeren (Malawi – Tanganjika) worden geladen. Uw leds zullen dan de daar aanwezige klimaatsituatie, afhankelijk van het jaargetijde (incl. droogte en regenperioden, onweer en bewolking) imiteren. 
Voor een goudvisaquarium wordt de verlichting speciaal gericht op het benadrukken van de fraaie kleuren en bij een gezelschapsaquarium wordt de verlichting zo ingesteld dat een tropendag met 10 uur zon, het juiste licht voor planten en krachtige kleuren van de vissen weergeeft. Onweer en bewolking worden door een toevalsgenerator bepaald.
Voor liefhebbers van sterk beplante aquaria (aquascaping) is er een lichtprogramma dat het programma van gezelschapsaquarium aanhoudt maar met een hogere lichtintensiviteit. 
Voor elk programma kan om te beginnen een acclimatiseringsmodus worden ingesteld die de overgang van TL buizen naar het wezenlijk fellere ledlicht vereenvoudigt en problemen voorkomt. Natuurlijk kan elk programma ook zonder acclimatisering worden geselecteerd. 
U kunt in de handmatige modus ook zelf gekozen lichtsituaties instellen. Hiermee kunnen wij bij aqua-unlimited.nl momenteel het meest geavanceerde systeem leveren wat momenteel in de aquariastiek verkrijgbaar is leveren.
Voor de genoemde programma’s staan 2 led lampentypen tot uw beschikking: 1) JBL LED SOLAR Natur en 2) JBL LED SOLAR Effect. Wanneer u de JBL LED SOLAR Natur zonder de JBL LED SOLAR Effect met de JBL LED SOLAR WiFi Control wilt aansturen kunt u weliswaar alle functies, zoals onweer, bewolking, zonsop- en –ondergang, gebruiken maar dan zonder de bijbehorende kleureffecten!

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel