Thin

Nano Thin achterwanden van Akwaline

Mensen met een Nano aquarium hebben te maken met unieke uitdagingen. Het aquarium heeft namelijk veel minder ruimte voor elementen in de bak zelf. Een achterwand is een leuk idee, maar vaak nemen deze relatief veel ruimte in. De Nano Thin achterwanden van Akwaline zijn speciaal ontwikkeld voor de aquaria waar weinig ruimte is, maar waarin een achterwand een groot verschil kan maken. Ook het kleinste aquarium kan een schitterende achterwand krijgen dankzij Akwaline. Met de verschillende uitvoeringen is elk gewenste effect mogelijk en dat tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Extra dunne achterwanden van Akwaline

De Akwaline achterwanden uit de Nano Thin serie zijn maximaal 1 centimeter dik. Dat betekent dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn in de aquaria met weinig ruimte, zodat er gewoon ruimte overblijft voor wat kleine aquariumplanten of mos. De Nano Thin achterwanden zijn te bestellen in drie verschillende afmetingen en zijn met een ijzerzaagje gemakkelijk op maat te maken voor uw eigen aquarium. Vergeet niet de achterwanden goed af te spoelen nadat u deze op maat gemaakt heeft. Op die manier komen er geen stofdeeltjes in het aquariumwater terecht en kunt u gewoon direct genieten van uw eigen Nano aquarium achterwand van Akwaline.

Deze bijzonder dunne achterwanden zijn bijzonder geschikt voor de Nano aquaria. Voor grotere aquaria zijn deze achterwanden niet te gebruiken, omdat zij te klein zijn om een achterwand te kunnen vullen in het aquarium met een grotere inhoud. Kijkt u voor de grote aquaria naar de andere achterwanden van Akwaline, Juwel, of Back to Nature. 

Sorteer op
© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel