Osmose apparaten

Waterbehandeling met osmose

In een handomdraai het beste aquariumwater

Zo functioneren de osmose-installaties 

Ze werken volgens het principe van de zogenaamde omgekeerde osmose: met behulp van de druk van de drinkwaterleiding wordt het leidingwater door een speciaal membraan met zeer fijne poriën geperst. Alleen de kleine watermoleculen kunnen erdoor. De grotere moleculen van schadelijke stoffen, hardheidvormers en zouten worden eruit gefilterd. Zelfs bacteriën en virussen worden verwijderd.
 
Osmose-installaties verwijderen niet alleen hardheidvormers, maar alle stoffen die schade in het aquarium kunnen veroorzaken of bijv. algengroei bevorderen: nitraten, fosfaten, chloor, zware metalen, pesticiden, herbiciden, enz.
Het resultaat: zeer zacht, zeer zuiver water – de ideale uitgangsbasis voor alle zoet- en zeewateraquariums. Met osmose-installaties gekocht bij Aqua-unlimited bent u volledig onafhankelijk van de vaak ongeschikte kwaliteit van leidingwater.
 
Met behulp van osmosewater kunnen de waterwaarden gericht worden ingesteld, die tropische vissen en planten gewend zijn uit hun natuurlijke leefgebied. Met osmosewater kunnen zelfs de meest veeleisende aquariumbewoners worden gehouden.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel