Akwaline achterwanden

Akwaline achterwanden

De Akwaline achterwanden kwamen in 2008 voor het eerst op de markt in Nederland. Deze achterwanden hebben grote voordelen voor de liefhebbers van aquaria. Allereerst zijn de achterwanden vervaardigd uit polyester met een bijzonder harde toplaag met mineraalhars. Daardoor kunnen de aquariumdieren de achterwand niet beschadigen. Aangezien het soortelijk gewicht van de achterwand zwaarder is dan dat van water, kunnen deze achterwanden los in het aquarium gezet worden (u kunt deze aan de bovenkant afklemmen voor de zekerheid). Het schoonmaken van de aquarium achterwanden van Akwaline wordt zo wel heel erg makkelijk gemaakt.

Diepte creëren met Akwaline achterwanden

De Akwaline achterwanden zijn bijzonder geschikt om diepte in het aquarium te creëren. Het reliëf zorgt ervoor dat het aquarium groter lijkt, zonder dat hierbij veel ruimte verloren gaat. Bij Aqua-Unlimited vindt u een breed assortiment aan Akwaline achterwanden die direct online besteld kunnen worden. Deze achterwanden staan bekend om de goede kwaliteit en de lange levensduur. Dat is niet het meest opvallende: De interessante en kwalitatieve achterwanden van Akwaline zijn goedkoper dan de achterwanden van de concurrenten, zonder dat er verschil te zien is met het blote oog.

Kijkt u vooral eerst naar de verschillende uitvoeringen en afmetingen. De maten die aangegeven zijn, zijn de maten van het aquarium waar de Akwaline achterwanden in zullen passen, het zijn dus niet de afmetingen van de achterwand zelf, maar de maten van het aquarium waar de achterwand voor ontwikkeld is. Zo is het nog makkelijker geworden om de juiste achterwand te vinden voor uw aquarium. De achterwanden worden speciaal voor de klant vervaardigd om de best mogelijke kwaliteit te waarborgen.

 

az6030.jpgrt6030.jpgrk6030.jpg
AmazoneRootRockNano Thin
st6030.jpgthin-origineel.jpgaz6030.jpg 
StandaardThin-lineMaatwerk 

 

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel