Decoratie

Driftwood kienhout slagtanden

Spiderwood bij aqua-unlimitedAqua-unlimited heeft inmiddels al weer jaren een goede naam mogen opbouwen in het leveren van de mooiste stukken aquariumhout.

Tropisch wortelhout maar ook ons ingewaterd en gedesinfecteerd Driftwood / kienhout dient al vele aquaria in binnen maar zeker ook in het buitenland.

Aqua-unlimited selecteert zelf de mooiste stukken tropisch wortelhout direct bij de importeur waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Wij zeggen altijd zo, de stukken die wij niet mooi genoeg achten worden verstuurd naar onze collega ondernemers.....

Onze stukken kienhout (driftwood) wordt vochtig (in een zak) verstuurd aangezien deze vooraf al een desinfecterend bad heeft gehad waardoor eventuele bacteriën/ schimmels gedood zijn en tevens (nagenoeg) direct zinken. Tevens zullen deze stukken hout geen of slechts een minimale waterverkleuring geven. Aqua-unlimited laat deze stukken direct importeren waardoor de kwaliteit maar zeker ook de prijs gewaarborgd blijft.

Uiteraard leveren we nog veel meer stukken houtstronken. U kunt hierbij denken aan spiderwood, mopani en vele andere houtsoorten. 

Aangezien elk stuk hout uniek is kunnen wij niet van elk afzonderlijk stuk een foto maken, dit zou ertoe resulteren dat onze uniek lage prijzen niet langer gehanteerd kunnen blijven, wel kunnen we proberen waar mogelijk rekening te houden met uw voorkeur, ook als u extreem grote stukken wenst kunnen wij deze u leveren. We snappen dat het een gok voor u wordt wat voor decoratiestuk u geleverd krijgt, aan de andere kant is elk stukje natuur uniek en juist dit is wat we willen bereiken, toch? Graag attenderen wij u er wel op dat natuurproducten zoals hout uniek zijn en worden gezien als een maat verkocht product en zodoende uitgesloten zijn van het retourrecht. Mocht u toch nog twijfelen, lees eens onze recencies op onze startpagina van klanten welke u voor zijn gegaan. Wij ontvangen uitsluitend lovende berichten en herbestellingen wat ons de energie geeft om net dat extra werk voor u te zetten om zo de mooiste A-klasse kwaliteit te leveren.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel