JBL Producten – Kies kwaliteit, kies JBL bij Aqua- Unlimited!

Een aquarium is geen goedkope hobby, zeker niet wanneer je meerdere aquaria in huis hebt. Je hebt het aquarium zelf nodig, verschillende apparatuur om de kwaliteit van het aquariumwater te kunnen garanderen en ook de inrichting kost geld. Het grootste gedeelte van de kosten heb je zelf in de hand. Wanneer je goedkope aquariumproducten koopt of alleen tweedehands producten kiest, moeten de producten vaker vervangen worden dan wanneer je kiest voor de kwaliteit van JBL. Een merk dat al langer actief is in deze markt, maar wat vooral opvalt hier is dat de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit bijzonder aantrekkelijk is. Mede hierdoor is dit de keuze van Aqua-unlimited.

JBL? Waarom kiezen voor de producten van JBL?

Alle hobbyisten hebben weleens problemen gehad met een aquariumproduct dat zij voor weinig geld hebben gekocht. Een filter wat na aankoop lekker bleek dan een vergiet, visvoer van dermate slechte kwaliteit dat de vissen het slecht lusten en het water alleen maar troebel maakt.

Producten van een te matige kwaliteit moeten niet alleen eerder vervangen worden, zij kunnen ook grote schade veroorzaken aan het aquarium of de vissen van het aquarium. Daarom is het belangrijk dat je altijd op de kwaliteit van de aquariumproducten let voordat je een aankoop doet. Dat is makkelijker dan je denkt, wij kiezen uitsluitend voor merken welke bekend staan om de duurzaamheid van de producten. JBL is een van de merken met de grootste naam op dit gebied.

JBL werd al in 1960 opgericht door een aquariumliefhebber. Joachim Böhme richtte zich eerst op het vinden van een bestrijding tegen de witte stip ziekte, maar al snel werd JBL het synoniem voor een enorm assortiment aan producten voor de liefhebbers van aquaria. Op dit moment zijn er meer dan 1000 verschillende producten te krijgen van JBL en is het bedrijf zo groot geworden dat het maar liefst aan 60 landen producten levert. Vandaag de dag staat het bedrijf onder leiding van Roland Böhme, die zich net als zijn vader gericht heeft op het doen van onderzoek. Dit geeft direct ook het innovatieve karakter van JBL aan en tevens een van de reden waarom Aqua-unlimited graag met JBL producten werkt.

Welke producten maakt dit merk?

Dit is niet een merk dat je uitsluitend terugvindt op de aquariumproducten. Het merk is veel groter geworden door de jaren en levert ook onderdelen en producten voor terraria, vijvers en heeft een eigen productielijn met vervangende onderdelen. Op het gebied van de aquaria zelf kun je producten van deze leverancier vinden op alle gebieden die van belang zijn: Ze maken voer, onderhoudsproducten, technische hoogstandjes op het gebied van verlichting, filters en beluchting, maar ook schep netjes, slangen, kweekproducten en verwarmingselementen van deze maker worden goed verkocht in Nederland en België.

Kies voor kwaliteit, kies voor JBL

Aqua-unlimited heeft een uitgebreid aanbod aan producten van JBL. We weten hoe belangrijk het is om te kiezen voor kwaliteit. Niet alleen omdat je de producten met regelmaat nodig hebt, maar ook omdat de kwaliteit van de aquariumproducten belangrijk is voor het belangrijkste gedeelte van het aquarium: De vissen en planten! 

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel