Eheim onderdelen België

Eheim onderdelen België bestellen doet u in Nederland Eheim onderdelen belgie

Strijker aquarium is gevestigd in Nederland maar door zijn strategische plaats te Ulicoten, Baarle Nassau verkopen we ook veel onze zuiderburen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat veel van onze Eheim onderdelen België als bestemming hebben. We delen tenslotte niet alleen de passie voor het houden van aquariums maar zeker ook de taal (op enkele details na dan….).

België en Nederland zijn bijna een en mede dankzij Europa zijn de grenzen er alleen nog maar figuurlijk. Dit geldt niet alleen voor ons als online aquariumshop welke vele klanten uit Vlaanderen mogen begroeten maar ook voor de vervoerbedrijven. Wij doen al onze bestellingen met Eheim onderdelen België via PostNL versturen, zoals alle Belgen weten is dat PostNL ook in België een goed bezorgnetwerk heeft. 

Een wereldreis voor de verstuurde Eheim onderdelen België of valt dit reuze mee?

Eheim onderdelen belgie bestellenZoals al eerder aangegeven heeft PostNL ook in België een zeer goed bezorgnetwerk opgebouwd waarbij ook de door ons verstuurde pakketten een track en trace code mee krijgen en hieruit blijkt dat de meeste pakketjes met Eheim onderdelen België binnen 1-2 dagen reeds bezorgd zijn. Uiteraard is dit erg fijn als uw aquariumfilter of pomp het opgegeven heeft en acuut behoefte heeft aan een pakketje met onderdelen.

Hoe kan ik deze Eheim onderdelen België het beste bestellen?

Eigenlijk maken we maar weinig onderscheid tussen onze Nederlandse klanten en onze Belgische. U kunt uw gewenste Eheim onderdelen België gewoon op de Aqua-unlimited.nl website bestellen, echter bij het afrekenproces dient u bij de bezorgopties deze van België te selecteren. Het afrekenen voor onze zuiderburen hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt via oa Bancontact, KBC/ CBC, Belfius direct net, ING Home’pay, Apple pay maar ook paypall en de vele creditcards. Daardoor is er een ruime mogelijkheid van betalen want de tijd van wisselkoersen tussen de gulden en de Franc is al lang verleden tijd.

Zijn de Eheim onderdelen België gelijk aan deze van Nederland?

Eheim is een Duits bedrijf wat internationaal levert via verschillende importeurs over de gehele wereld. Zo heeft Nederland een aantal importeurs van Eheim maar ook voor Eheim onderdelen België heeft België een eigen importeur. Echter kopen wij af en toe ook bij de Belgische importeur in maar aangezien de Nederlandse importeurs vele malen groter zijn hebben wij als Nederland makkelijker een beter netwerk voor handen. Ook hebben wij een goed contact met de Nederlandse vertegenwoordigers van Eheim Duitsland waardoor we vaak sneller kunnen handelen. De productverpakkingen kunnen tussen de verschillende landen misschien wisselen en uiteraard ook de taal maar de modelnummers en de hierbij onderdeelnummers zijn over de gehele wereld gelijk waardoor wij ze voor vrijwel alle pompen en filter geleverd over de gehele wereld kunnen leveren, let wel als het om elektronica gaat zit er wel verschil in welke altijd uitwisselbaar zijn, niet iedereen beschikt tenslotte over een 220/230v elektra aansluiting zoals wij in Nederland en België.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel