Nitraat - en fosfaatfilter

Nitraat- en fosfaatfilters

Voor een gezond aquarium is een goede balans bij de waterwaardes van groot belang. Schadelijke stoffen moeten uit het aquariumwater gehaald worden, zodat deze geen bedreiging zijn voor de aquariumbewoners en de planten in jouw bak. Nitraat- en fosfaatfilters spelen daarbij een grote rol. Aangezien grotere hoeveelheden nitraat bijzonder gevaarlijk kunnen zijn, is het goed om hier extra aandacht aan te besteden. Een te hoge hoeveelheid fosfaat is zelden schadelijk, maar is op zijn beurt niet goed voor de balans. Goede nitraat- en fosfaatfilters kunnen dit snel en grondig aanpakken en uiteraard zijn deze gewoon direct bij ons online te bestellen.

Kwalitatieve nitraat- en fosfaatfilters

Investeren in kwalitatieve filters voor jouw aquarium is een verstandige keuze. Deze helpen je niet alleen om de balans op peil te houden, zij zorgen ook voor een gezonde leefomgeving voor de vissen en de planten in de bak. Vaak zie je aan de vissen of planten dat er problemen zijn. Zij groeien minder goed of verkleuren. Door het gebruiken van watertesten kun je al snel zien wat het probleem is. Zit er te veel nitraat in het water, dan is het belangrijk om direct in te grijpen, omdat dit giftig kan zijn of worden voor de dieren en planten in jouw aquarium.

De nitraat- en fosfaatfilters zijn gemakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en uiteraard kun je deze direct bestellen bij aqua-unlimited, de webshop waar je alles voor het aquarium vindt tegen aantrekkelijke prijzen en waar alles goed verpakt verzonden wordt.

Sorteer op
  • sera multi fil 350
    sera multi fil 350

    Het filter zonder aandrijving wordt energiebesparend met een bestaande pomp voor de waterterugvoer in het aquarium of bypass door middel van een 16 mm-slang (binnendiameter) verbonden. Het neemt tot 350 ml filtermedium op, dat…

    € 48,99
© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel