Aquarium decoratie hout

Tegenwoordig drijft er helaas van alles door de oceaan. Door het toedoen van de mensen sterven vele dieren onder water, door het vele zwerfafval dat er te vinden is in het water. Vooral plastic is in dat opzicht een grote dooddoener, maar er is tal van ander afval dat ook schadelijk is voor de gezondheid van dieren en planten onder water. Gelukkig heeft de Nederlander Boyan Slat onlangs een plasticvanger ontwikkeld, die tonnen plastic uit de oceaan zou moeten kunnen opruimen. Deze plasticvanger ligt momenteel in de oceaan en er wordt uitgezocht in hoeverre dit deze ervoor kan zorgen dat de oceaan in de toekomst veel minder troep zal bevatten. Nou is het natuurlijk niet logisch om drijfafval in je aquarium te doen als decoratie, aangezien het niet mooi is en bovendien schadelijk voor de vissen. In de oceaan drijven echter veel meer dingen dan alleen plastic. Je ziet ook bijvoorbeeld veel soorten drijfhout door de oceaan drijven of liggen op de bodem. Daarom is het natuurlijk ook leuk om voor jouw aquarium te gebruiken. Het is immers prettig als je vissen zich thuis voelen in het aquarium en qua aanzicht geeft het een extra dimensie.

kienhout kopenDaarnaast is er nog een voordeel aan het toevoegen van hout aan je aquarium ter decoratie. Je kunt er namelijk dingen mee verhullen. Het is bijvoorbeeld niet zo mooi dat het waterfilter zichtbaar is als je kijkt naar het aquarium. Het hout, dat je kunt kopen bij Strijker Aquarium leent zich uitstekend om dat filter uit het zicht te laten verdwijnen. Op deze manier geef je het aquarium een nog natuurlijkere look. Een ander voordeel is dat het makkelijk vast te lijmen is aan de bodem van je aquarium. Op deze manier valt het niet om en wordt het niet voortduren verplaatst. Nog een voordeel van hout in je aquarium als decoratie is het feit dat ons hout over het algemeen vertakt is. Dat wil zeggen dat het stuk hout meerdere takken heeft. Deze takken zorgen ervoor dat de vissen in het aquarium weer een extra plek hebben om te schuilen als ze daar behoefte aan hebben.

Wat hout betreft heb je bij Strijker Aquarium meer dan genoeg keuze. Wij bieden vooral natuurlijke houtsoorten aan, omdat wij vinden dat deze het hoogst van kwaliteit zijn en er ook gewoon mooier uitzien. Wat houtsoorten moet je onder andere denken aan: talawahout, mopanihout, tropisch wortelhout en kienhout. Mocht je nog twijfelen over welk soort hout je wil bestellen voor je aquarium, dan is het altijd mogelijk om langs te komen in onze fysieke winkel in Rotterdam. Daar kun je het hout van dichtbij bekijken en bovendien vragen om advies aan een van onze gespecialiseerde werknemers. Ook wat prijs betreft hoef je je geen zorgen te maken bij Strijker Aquarium. Voor een kleine €10 heb je bij ons al een mooi stuk natuurlijk hout dat je in je aquarium als decoratie neer kunt zetten. Natuurlijk zijn er ook duurdere stukken hout. Het hout is bijvoorbeeld iets hoger van prijs als het een grote stuk hout is.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel