Stendker discusvissen

Stendker diskus kopenStrijker aquarium is al jaren officiële dealer van de orginele discusvissen. Wij krijgen dan ook direct uit de kwekerij in Duitsland geleverd zonder tussenhandelaren waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. In onze aquariums herkend u de Stendker discusvissen door het etiketje waarop te zien is dat het Stendker discusvissen betreft. In deze aquarium zwemmen dan ook alleen Stendker discusvissen om zo het onderscheid makkelijk te kunnen maken tussen deze en andere kwekerijen.

In 1965 legde Heinz Stendker met vier discusvissen de basis voor de huidige professionele discuskwekerij. Het was een groot toeval dat deze 2 paartjes binnen 6 maanden ongeveer 1.000 jonge dieren grootbrachten.

Zo werd de basis gelegd voor de „discuskoorts“ die hem en later ook zijn zonen aanstak en nooit meer heeft losgelaten.

Jörg Stendker maakte in 1986 van zijn hobby een beroep door de eerste hal met 200 m² en ongeveer 500 aquariums in bedrijf te nemen. Geleidelijk aan werd de installatie uitgebreid en zowel Heinz Stendker als Volker Stendker maakten later van het discus kweken hun hoofdberoep.

In de zomer van 1998 vond dan de definitieve generatiewissel plaats, en werd de firma Diskuszucht Stendker GmbH Co. KG opgericht.

Als grootste Europese discuskwekerij leveren we sinds jaren in de hele wereld. Alle dieren die te koop aangeboden worden zijn uitsluitend afkomstig uit eigen kweek. Als laatste werd in 1990 de Pigeon Blood, Snake Skin en Blue Diamond voor bloedverversing ingekruist, waaruit diverse nieuwe kleurenschakeringen ontstonden.
 
 
Stendker dealer

Onze hoge kwaliteitsstandaarden bieden u de garantie dat de dieren zeer eenvoudig verzorgd en onderling steeds nagezet kunnen worden. Een ander punt dat in ons voordeel spreekt is het feit dat wij door de grootte van onze kweekinstallatie – op dit ogenblik ongeveer 200.000 discusvissen in het bestand – altijd kunnen leveren.

Discusvissen kopen Rotterdam

 

Sorteer op
© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel