Biorb koop je niet alleen voor de looks

Een BiOrb aquarium kopen is meer dan design

Biorb aquariums koop je niet alleen voor de looks Biorb aquarium

Een BiOrb aquarium heeft een stijlvol en elegant uiterlijk, ongeacht voor welk model je kiest. Deze aquariums worden vervaardigd uit acryl en zijn hiermee licht in gewicht, tevens zijn er de meest uiteenlopende ronde vormen in mogelijk waardoor het ontwerp in geen enkel interieur misstaat. Ook is elk aquarium voorzien van biorb komeen doordacht en gepatenteerd filtersysteem welke sinds de introductie in 1999 al zijn functie heeft bewezen. Ook de geïntegreerde instelbare led verlichting dragen eraan bij dat het aquarium tot een heus kunstwerk wordt gepresenteerd in uw (woon)kamer. Elke aquarium is eenvoudig te installeren en werkt volledig op het veiligere 12volt zwakstroom. De aquariums zijn allemaal ontwikkeld om het gebruik en onderhoud van deze aquariums te vereenvoudigen waardoor deze ook zeer geschikt is als beginnend aquariaan of om bijvoorbeeld op kantoor te plaatsen. Met de keuze uit de kleuren wit, zwart of transparant en de Biorb flow, life of de classic modellen is er voor ieder interieur het juiste aquarium verkrijgbaar.

Het ruime assortiment van BiOrb decoratie maakt het af.

Naast aquariums kan je ook decoratie van BiOrb kopen. Deze toebehoren zijn speciaal ontworpen voor de toepassing in een BiOrb aquarium (uiteraard ook toepasbaar in een ander aquarium) en gemaakt van het beste materiaal waardoor je de mooiste decoratie kunt kopen voor een goede prijs. De sierlijke decoratiestukken zijn allemaal ontworpen met een thema, of u niet ervoor kiest om een niet van echt te onderscheiden boomstronk te kopen of meer gaat voor de sierlijke kleurenpracht van en koraalrif, bij Strijker aquarium kunt u alles online bestellen tegen een scherpe prijs zodat uw aquarium een pronkstuk wordt. De meeste decoratiestukken zijn speciaal voor uw aquarium ontworpen en passen hiermee over de stijgbuis van uw filtersysteem zodat alles netjes is weggewerkt en een optimaal gevoel van ruimte geeft in uw aquarium. Ongeacht of u nu kiest om de Biorb life, flow of classic te kopen, elk aquarium valt aan uw smaak te personaliseren. Uiteraard levert Strijker aquarium ook alle overige toebehoren voor uw aquarium zoals de speciaal vervaardigde filters, bruisstenen, luchtpompen enz. Naast het standaard assortiment is het aanbod in benodigdheden de laatste jaren flink toegenomen na de samenwerking is aangegaan met Oase.

Welk Biorb aquarium is het meest geschikt voor mij?

Laten we voorop stellen dat BiOrb aquariums niet ontwikkeld zijn voor het houden van grote vissen of een zo genoemde plantenbak. Hiervoor zijn de aquarium van het moederbedrijf Oase beter geschikt.

Biorb kopen

Echter zijn de aquariums samen met de vele inrichtingsmogelijkheden zeer geschikt voor het verantwoord houden van enkele kleinere tropische vissoorten of een paar mooie sluierstaart goudvissen in de wat grotere aquarium varianten. Op het moment dat u ervoor kiest ook de speciaal hiervoor verkrijgbare decoratie mee te bestellen dan zult u eenvoudig zelf zonder enige ervaring in het inrichten of houden van een aquarium een mooi onderwaterlandschap realiseren ongeacht of u nu voor de grotere of de kleinere aquariums doet kiezen.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel