Eheim Professional

Waarom een Eheim professional pomp aanschaffen/kopen:

Bij een Eheim filter weet u zeker dat u goed zit deze producten staan al jaren (70 jaar inmiddels) bekend om hun degelijkheid, kwaliteit en prestatie ook zijn deze filters in vergelijking met vele andere filters nagenoeg stil. Ook is het een merk wat in Europa (Duitsland) wordt geproduceerd, dus geen Chinese productie.

De onderdelen voor de Eheim professional pomp zijn altijd ruim verkrijgbaar bij Strijker aquarium waardoor u gemakkelijk en snel uw pomp kunt maken/reviseren lukt dit niet zelf dan helpen wij u hier uiteraard graag mee. Zelfs van de eerste generaties Eheim zijn er nog onderdelen beschikbaar. Eheim proffesional kopen

Eheim levert bijna alle filters gebruiks klaar, compleet met slangen, filtermedium en sponzen dus plug and play.  De Eheim professional 3 en professional 4 zijn ook nog eens voorzien van een aanzuigknop waardoor u deze extra gemakkelijk kan aansluiten. Uiteraard kun de standaard meegeleverde filtermaterialen aan passen naar uw eigen wensen door er bijvoorbeeld kool, turf of andere (opneembare) filtermaterialen in te combineren of aan toe te voegen.

Eheim heeft vele diverse modellen op de markt gebracht voor zowel in het aquarium als buiten het aquarium bent u bij Eheim aan het goede adres, van de Eheim professional pomp zijn er ook verschillende varianten verkrijgbaar zo ook een aantal compleet met verwarming, zodat u in uw aquarium geen extra elementen heeft, behalve de aanzuigbuis en uitstroombuis wat natuurlijk wel zo strak en netjes is.

Het verschil tussen de Eheim professional 3 en Eheim professional 4 :

Eheim proffesional prijsHet grootste verschil tussen de Eheim professional 3 en de Eheim professional 4 is dat de 4 serie een extra extender knop heeft dit houdt in dat mocht u filter trager gaan uitstromen en zo dus capaciteit verliezen u hem tijdelijk door middel van deze knop weer sneller kan laten uitstromen zodat u nog in de gelegenheid bent om de juiste filtermaterialen aan te schaffen of te bestellen bij Strijker aquarium. Ook de slangen hebben een opfrisbeurt gehad waren de slangen bij de professional 3 nog groen bij de professional 4 zijn deze mooi grijs zodat deze mooi passen bij de moderne stijl van Eheim.

Welke Eheim professional kies ik:

De pompen zijn er voor aquariums van 120 liter tot 1200 liter dus ook voor uw aquarium heeft Eheim een geschikt filter. Heeft u meerdere liters tot uw beschikking dan kunt u er ook voor kiezen om verschillende filters met elkaar te combineren. Houdt er bij het kiezen van een filter ook altijd rekening mee dat er nog een klein beetje verlies in capaciteit kan zitten dus u kunt beter een filter kiezen wat ruim bij de liters van u aquarium aansluit dan dat u kiest voor een filter wat net aan is qua vermogen en liters. Tevens zijn de Eheim professional filters zuinig in energie verbruik wat ook niet geheel onbelangrijk is bij het houden van een aquarium. Nagenoeg alle Eheim filters zijn te gebruiken voor zowel zoetwater als ook voor zoutwater waardoor u ook uw zeewater aquarium kan voorzien van een uitstekend kwaliteits filter.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel