Eheim professional 3

De Eheim professionel 3 buitenfilter:

Of u nu kiest voor het kleinste model of voor het grootste model, nergens vindt u een beter filter in prestatie, kwaliteit en degelijkheid dit is waar de Eheim professionel 3 serie voor staat. Eheim proffesional 3

 De Eheim professionel 3 is verkrijgbaar in verschillende types voor een aquarium tot 400 liter tot een aquarium met 1200 liter. Het voordeel van deze serie Eheim filters is dat deze zonder filtermateriaal geleverd worden dus u deze helemaal naar eigen inzicht kunt opbouwen, mocht u dit lastig vinden wij helpen u er graag mee in de winkel of online via strijkeraquarium.nl. Maar even een kleine tip van ons Siporax is hiervoor uitermate geschikt, dit filtermateriaal heeft een mega groot hechtings oppervlak voor de goede bacteriën in het aquarium welke zorgen voor een goed biologisch evenwicht.

De Eheim professionel 3 heeft een E serie, deze filters zijn elektronisch regelbaar en voorzien van een extra intern voorfilter voor een nog optimalere filtering, wat als voordeel heeft dat de reiniginsperiodes aanzienlijk worden verlengt . De E modellen van de Eheim professionel 3 kenmerken zich door onder andere de - output control dit houd in dat door middel van een druk op de knop de water doorstroom te regelen is, de maximale capaciteit van deze filters ligt beduidend hoger dan de standaard modellen. - De constant flow dit wil zeggen dat vervuiling van het filter elektronisch wordt geregistreerd en vervolgens automatisch door de door u ingegeven output geregeld dit garandeert een constantere doorstroming overeen langere periode. Ook kan u dit filter door middel van een speciaal te bestellen stekker via uw computer bedienen.

De Eheim professionel 3 1200 XL(T):

Eheim professionel 3Dit Eheim filter is de Bentley onder de grote aquarium filters, er is bijna geen beter filter te vinden als het gaat om een alles in 1 filter met hoge prestaties, met zijn grote voorfilter hoeft u nog minder schoon te maken. Dit grote filter is verkrijgbaar met en zonder verwarming, de thermo uitvoering van dit filter is voorzien van een verwarmingselement van 500 watt waardoor dit filter uw aquarium altijd op de juiste temperatuur weet te houden deze temperatuur kunt u gemakkelijk aflezen op de digitale thermometer welke vast aan het filter zit. De Eheim professionel 3 1200XL(T) heeft een capaciteit van wel 1700 liter per uur! Ook is dit filter voorzien van 2 aanzuigbuizen voor een optimalere watercirculatie wat vooral bij de grotere aquariums absoluut meerwaarde heeft.

De Eheim professionel 3 aanschaffen:

Mocht u nu nog twijfelen, niet doen u koopt met een Eheim professionel 3 echt een super goed filter waar u en uw vissen echt jaren lang plezier aan gaan beleven. Nog een voordeel van de Eheim professionel 3 filters is dat bijna alle onderdelen ruim te verkrijgen zijn in onze winkel in Rotterdam of te bestellen zijn in onze webshop strijkeraquarium.nl. Of u nu in Nederland, België of Duitsland woont wij leveren uw Eheim filter gewoon bij u thuis per pakket dienst.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel