Het Oase aquarium highline 200 haal meer uit uw aquarium.

De fascinerende onderwaterwereld in het Oase aquarium highline 200.


Het Oase aquarium highline 200 hier moet u rekening mee houden.

Een Oase aquarium highline 200 is een aquarium dat design uitstraalt. Een mooi stukje vakmanschap. Het wordt volledig geïntegreerd in uw interieur. Kabels en slangen zijn in het Oase aquarium highline 200 volledig weggewerkt. Lekker strak, zonder storende elementen rond het aquarium. Het meubel heeft mooie deuren zonder handgrepen en de onderkast van het Oase aquarium highline 200 heeft een uittrekbare plank voor het filtermateriaal. De kast heeft de mogelijkheid tot uitbreiding met twee laden voor extra opbergruimte. Het voeren van de vissen is makkelijker door de voederklep. Het aluminium deksel kan volledig open. Door de verstelbare poten zal het aquarium altijd stevig staan.Het Oase aquarium highline 200 is verkrijgbaar in vijf maten en drie kleuren. Eik, antraciet en wit. De verlichting is modern en eigentijds. U kunt hierbij kiezen uit Classic LED en Premium LED lampen. Het lichtspectrum zorgt dat de planten goed kunnen groeien en dat u het leven in uw aquarium mooi aanschouwen kunt.

Het aquarium heeft een modern design met een aluminium sierlijst om de steentjes en de rand van het water te verbergen.

U kunt Oase aquarium highline 200 bedienen terwijl u onderweg bent of gewoon lekker thuis op de bank zit. Dankzij de AEC Aquarium Controller kunt u met maximaal 5 compatible apparaten uw Oase aquarium highline 200 aansturen. Gewoon aansluiten op het thuisnetwerk, downloaden op smartphone of tablet en instellen.

De technische gegevens van het Oase aquarium highline 200. De inhoud is 202 liter, de afmeting van het aquarium is 90x50x49 cm, de afmeting inclusief het meubel 90x50x125 cm, de dikte van het glas bedraagt 10mm.

Als u heeft gekozen voor het Oase aquarium highline 200, houdt dan rekening met het gewicht van het aquarium. Het aquarium moet stabiel staan en de plek waar het aquarium moet komen, moet het aquarium kunnen dragen. Een Oase aquarium highline 200 inclusief water kan zwaar worden. Zorg ervoor dat het aquarium horizontaal staat en er aan de bovenkant voldoende plaats is om schoon te maken. Zet het aquarium niet vlak naast de verwarming of te dicht bij een deur. Trilling veroorzaakt stress bij de vissen. Voorzie stopcontacten voor de apparatuur.

Als alles op zijn plaatst staat, kunt met de inrichting beginnen van uw Oase aquarium highline 200. Uw kunt ervan maken wat u wilt, toch zijn er een aantal dingen om op te letten. Het allereerste wat u moet doen is de bak grondig wassen zodat alle vuil en eventuele chemicaliën verwijderd worden. Maak de bodem van zand. Als alle apparaten zijn geïnstalleerd, kan de bak gevuld worden met water. Vul voorlopig maar 1/3 van de bak en plaats dan de stenen, hout en andere decoraties. Als laatste worden de planten geplaatst. Vervolgens kunt u de bak volledig vullen. Natuurlijk heeft u er nu zin in om de aquariumbewoners in uw Oase aquarium highline 200 te plaatsen. Maar daar moet u nog een 2 weken mee wachten. Dan hebben de micro-organismen voldoende tijd gehad om zich te vestigen en moeten de waterwaarden kloppen. Controleer de waterwaarden voordat u de vissen erin plaatst.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel