Co2 aquarium jbl bemestingsinstallatie.

Hoe functioneert het co2 aquarium jbl systeem in uw aquarium?

De geschiedenis achter het co2 aquarium jbl bedrijf

Bij een co2 aquarium jbl systeem met drukgasflessen kunt u kiizen uit wegwerpflessen, zoals het co2 aquarium jbl ProFlora u-systeem of het het co2 aquarium jbl  ProFlora m-systeem dat werkt met hervulbare flessen. Het co2 bevindt zich in de voorraad fles die altijd rechtop moet staan daar co2 onder druk vloeibaar wordt. Door het gebruiken van een drukregelaar krijgt u de co2 op de juiste manier gedoseerd in uw aquarium. U kunt de co2 op de bel nauwkeurig instellen aangezien u zelf de flesdruk kan verminderen of verhogen. Het co2 gaat van de drukregelaar via een vaste co2 slang naar een bellenteller die tevens als terugslag ventiel werkt (co2 aquarium jbl Proflora co2 Count Safe). De bellen kunnen stijgen en zichtbaar worden door het water wat zich in de bellenteller bevindt. Middels het draaiwiel aan de drukregelaar kunt u nu het gewenste aantal bellen instellen. Het terugslag ventiel zorgt ervoor dat er geen water terugstroomt in de drukregelaar en voorrraad fles. Vanuit de drukregelaar voert de co2 aquarium jbl slang de kooldioxide in uw aquarium waar het dan zo snel en gelijkmatig in het water dient op te lossen. Voor het gelijkmatig oplossen van de kooldioxide kunt u gebruik maken van een diffusor. Deze zijn te verkrijgen voor verschillende afmetingen van uw aquarium. In de diffusor komt het co2 samen met het aquarium water en lost op. Maakt u gebruik van wegwerp flessen dan kunt u deze eenvoudigweg vervangen wanneer deze leeg is. Werkt u met hervulbare flessen dan kunt u deze laten hervullen bij Strijker aquarium wanneer deze leeg is. Het co2 aquarium jbl systeem is voor de serieuze aquariumliefhebber die waarde hecht aan een optimaal resultaat in zijn aquarium. Het co2 aquarium jbl assortiment is reuze en voor ieder aquarium onmisbaar.
Co2 aquarium jbl systeem, een co2 aquarium jbl systeem voor uw aquarium
Het co2 aquarium jbl bedrijf startte in 1960 met een kleine dieren speciaalzaak in Ludwigshafen (Duitsland). Gerund door een scheikundige, kever expert en aquarium liefhebber genaamd Jochim Böhme. Hij toverde zijn hobby om naar zijn beroep en zo is het co2 aquarium jbl bedrijf ontstaan. Op het moment dat ziektes voor siervissen een groot probleem begonnen te worden, ontwikkelde hij een remedie genaamd “punktol” tegen de witte stipziekte, wat ook wel “Ichtyo” wordt genoemd onder de aquarium liefhebbers. Tot op de dag van vandaag wordt het product nog verkocht. Om deze remedie op de markt te brengen had hij een merknaam nodig, welke hij samenstelde van zijn eigen initialen JB en de L van zijn locatie waar hij zich destijds bevond. 

Na de lancering van de co2 aquarium jbl merknaam ontwikkelde het bedrijf zich snel tot een van de grootste leveranciers op het gebied van aquarium, terrarium en tuinvijvers in Duitsland. Vandaag de dag leveren ze aan 60 landen met een productaanbod van over 1000 producten en 300 reserve onderdelen met 180 werknemers op de vloer met een grootte van ongeveer 2.5 hectare grond. Vandaag de dag wordt onder het leiderschap van Roland Böhme, de zoon van de oprichter van het bedrijf, bijzonder nadruk gegeven aan onderzoek en ontwikkeling om klanten/partners van professionele oplossingen te voorzien.

Voor aantoonbaar resultaat kiest u dus voor een co2 aquarium jbl systeem.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel