Dennerle nano cube

Welke voordelen heeft het als we een Dennerle nano cube doen kopen? Dennerle nano cube aquascapen

Dennerle is een van de toonaangevende fabrikanten van Aquascaping en Nano cube aquarium. Deze tanks zijn van de hoogste kwaliteit en er is veel aandacht aan besteed. Dennerle biedt een volledig assortiment producten rond hun Dennerle Nano cube aquaria, van verschillende verlichting tot high-tech filteropties. De naadloze voorhoeken zorgen voor een panoramisch uitzicht en de open bovenkant zorgt voor een moderne afwerking. Deze tanks bevatten een afdekplaat voor de bovenkant om condensatie te verminderen en de inwoners te beschermen.

Met de Dennerle Nano Cubes kan aquaristiek opnieuw worden ontdekt. De miniaquariums van 10 tot 60 liter passen in elke omgeving - of dit nu in de keuken, de badkamer, woon- of slaapkamer is – ze vormen een optische blikvanger in elke ruimte. Bijzonder geliefd is het Dennerle nano cube aquarium op kantoor: Achterover leunen en in het fascinerende Nano duiken.

Met de Dennerle Nano Cube 60 is de geliefde kubusvorm ook in een groot formaat verkrijgbaar.

De afmetingen van bovengenoemde Dennerle nano cubes zijn als volgt:

10ltr - 20 x 20 x 25 cm Dennerle nanu cube kopenDennerle nano cube bestellenDennerle nano cube prijsDennerle nano cube inrichten

20 ltr - 25 x 25 x 35 cm

30ltr - 30 x 30 x 35 cm

en de 60ltr -  38 x 38 x 43 cm

Het assortiment als geheel is geschikt voor de garnalenliefhebber die van een aquarium met stijl houdt. Panoramische voorhoeken zorgen voor naadloos kijken onder bijna alle hoeken en een open bovenkant zorgt voor een zeer moderne afwerking.

De achtergrond van het Duitse bedrijf Dennerle zit in de beplante aquaria en dit is duidelijk te zien in hun reclamemateriaal en producten die voor deze aquariums worden geleverd. Ze bevatten voedzaam substraat, plantaardig voedsel en een krachtige led-lamp die, in combinatie, geweldige resultaten opleveren, het mag dan ook geen wonder heten dat vele proffesionele aquascapers kiezen voor de producten van de Dennerle Nano cubes. Tevens worden er regelmatig Dennerle nano cubes wedstijden gehouden, deze wedstrijden laten zien dat er de mooiste onderwaterlandschappen mogelijk zijn. Om dit real life te laten zien heeft Strijker aquarium meervoudig prijswinnares Romy Verlaan (AquaRomy) in de winkel in Rotterdam uitgenodigd om live 2 Dennerle nano cubes in te richten en tevens een workshop te geven aan de aanwezige klanten.

Het filter zorgt voor een bijzonder mooie aanraking. Het is vergelijkbaar met uw gemiddelde kleine interne filter, maar, in plaats van te worden geproduceerd volgens de gebruikelijke rechthoekige specificatie, is het driehoekig van bovenaf gezien. Als gevolg hiervan wordt het veel minder opdringerig omdat het netjes in de achterste hoek van de tank zit.

Meer vooruit denken is duidelijk in het fijne gaas dat de filterinlaten bedekt om te voorkomen dat garnalen en garnalen worden opgezogen.

Ook levert Dennerle zeer fijne korrelgrind wordt opnieuw gekozen met kleine garnalen in gedachten, waardoor ze er gemakkelijk doorheen kunnen wroeten. Dennerle nano cube kopen

Tevens heeft Strijker aquarium een ruime keuze in Dennerle (garnalen)voer en garnalenconditioner zijn wat een welkome aanvulling op de alles-in-één opstelling.

Een afdekglas wordt standaard bij de Dennerle Nano cube geleverd omdat van garnalen bekend is dat ze eruit klimmen in een poging om vrijheid.

Nano Cube nano-aquaria, zoals alle Dennerle Nano cube producten, zijn speciaal ontwikkeld om optimale coëxistentie van ongewervelde dieren en planten in zo weinig mogelijk water te realiseren, met de laagst mogelijke zorg en inspanning.

Dennerle Nano Cube nano-aquaria vormen het natuurlijke juweel van elke ruimte en geven je een gezellige sfeer thuis, als je ze ergens in de keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer plaatst, overal komen ze tot hun recht.

 

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel