jbl co2 fles

Jbl co2 fles kopen  ​meerwaarde co2 aquarium

Verschillende soorten binnen de Jbl co2 fles

Jbl heeft twee soorten co2 flessen namelijk de navulbare jbl co2 fles en de wegwerp jbl co2 fles. Welke co2 fles voor u het beste is hangt volledig af van uw wensen en eisen ook heeft de grote van de fles invloed op de keuze van de soort jbl co2 fles. Naast de jbl co2 fles bestaat er ook nog een bio co2 systeem met dit systeem word er geen onderdruk staande fles gebruikt.

Wegwerp co2 fles kopenWegwerp jbl co2 fles

De wegwerp co2 flessen worden voornamelijk gebruikt op de wat kleinere co2 sets. De naam zegt het eigenlijk al deze flessen zijn gemaakt voor eenmalig gebruik en zijn niet ontworpen om opnieuw gevuld te worden. deze flessen passen op de jbl co2 systemen. Om deze reden kiezen mensen er soms voor om meerdere van deze flessen aan te schaffen zodat ze een reserve hebben liggen mocht hun jbl co2 fles leeg gaan. deze flessen hebben een ingebouwde voet waardoor deze fles makkelijk blijft staan. de wegwerp varianten van jbl zijn leverbaar in de maten 500 gram en de 95 gram. De 95 gram gebruiken veel mensen met nano aquariums omdat zei minder co2 gebruiken en met een grote fles dus heel lang doen. Ook is de 95 gram variant makkelijker weg te werken dan zijn grotere broertje.

Navulbare jbl co2 fles

Naast de wegwerpflessen bestaan er ook navulbare co2 flessen in verschillende maten zo heeft jbl de 500 gram variant en Co2 fles kopen prijsvoor de grotere aquariums de 2000 gram variant. Het voordeel aan de jbl co2 fles die ook navulbaar is is dat de fles bij een winkel zoals Strijker Aquarium opnieuw te vullen is. dit is prijs technisch vaak veel goedkoper aangezien een navulling goedkoper is als een wegwerp fles. de koste van de fles zijn er vaak dus snel uit. Wel kiezen sommige mensen er voor om bijvoorbeeld een wegwerpfles klaar te hebben liggen voor als de fles bijna leeg is. Wanneer het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is de fles bij te laten vullen, zoals bijvoorbeeld op een dag dat de winkel dicht is. Kan je de wegwerpfles op het systeem plaatsen en wanneer het dan weer mogelijk is de fles bij te laten vullen de fles te laten vullen. Deze flessen zijn zowel op te hangen als neer te zetten met een co2 flessen voet.  

JBL co2 bestellenWelke jbl co2 fles is voor mij geschikt.

In theorie bieden alle bovenstaande mogelijkheden een goede co2 oplossing maar wat de ideale oplossing voor uw aquarium is is afhankelijk van wat u zelf wilt de navulbare fles is vooral op langere termijn een stuk voordeliger dan de wegwerpflessen. Echter kan het bij een klein aquarium juist wel weer heel handig zijn een kleinere jbl co2 fles aan te schaffen die te vervangen is zoals he 95 grams wegwerp fles. Strijker Aquarium help u graag met de beslissing nemen over welk soort fles voor u het beste zou werken. Strijker Aquarium heeft uitgebreide ervaring op het gebied van co2 en kan u hiermee goed advies geven over een jbl co2 fles of over andere co2 betreffende vragen.

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel