Oase Organix visvoer

Oase visvoer kopenEen eersteklas menu: natuurlijk. Duurzaam.

Oase streeft naar de hoogste kwaliteit in aquaristiek - om dit te bereiken, combineren we water, slimme technologie en elegant en functioneel design perfect. Met deze gepassioneerde claim brengen ze visvoer naar een nieuw en uniek kwaliteitsniveau.

Met OASE ORGANIX voegen we een van de hoogste kwaliteit visvoer ter wereld toe aan ons assortiment: alleen natuurlijke ingrediënten, voorzichtig en duurzaam geoogst voor de kust van Alaska, vers bereid en vrij van kunstmatige toevoegingen. Met Oase ORGANIX voeden ambitieuze beginners en professionals de pure kracht van de natuur - nu in een perfect gecoördineerd en gevarieerd menu.

Natuurlijke ingrediënten, duurzame oogstmethoden en rijk aan duurzaam geproduceerde voedingsstoffen - voor een optimale waterkwaliteit en gezonde vissen: ons gespecialiseerde voer biedt niet alleen uw aquariumbewoners een optimale voedingsbron, het wordt ook geproduceerd volgens een duurzaam proces. Alle soorten voedsel die we aanbieden zijn MSC-gecertificeerd en gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Zoals duurzaam geproduceerde kelp, rechtstreeks uit de ongerepte kustgebieden van Alaska. Oase ORGANIX biedt uw aquariumbewoners een heel bijzonder menu - met de pure, natuurlijke kracht van Alaska. 

Energievoedsel Oase energie visvoer bestellen

Natuurlijke powerboost voor alle zoet- en zeewatervissen die veel energie nodig hebben: soorten die van zwemmen houden, zoals discusvissen en dwergcichliden, krijgen hun energie-kick van het low-impact productieproces dat Power Flakes een hoog essentiële omega-3 geeft en omega-6 vetzuurgehalte en een perfect uitgebalanceerde vitamineverhouding om uw aquariumvissen in beweging te houden. Het is ook het perfecte voer om uw huisdieren te laten wennen aan het leven in een aquarium. 

Oase cichlide voer bestellenCichlidenvoer 

Perfect voor de diverse Cichlidae-familie: Oase ORGANIX Cichlid, een granulaatvoeder voor kleine soorten, voorziet cichliden van een optimale combinatie van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en sporenelementen uit duurzame zeevruchten en kan worden gebruikt voor dagelijkse voeding - het levert alle belangrijke voeding die deze vissen nodig hebben. 

Bodemvoedsel 

Waardevolle plantkracht, speciaal ontwikkeld voor meerval: Oase ORGANIX Oase bodemvoer bestellenVeggie Tabs is een natuurlijke voeding met heerlijke kelp (bruin zeewier) uit de Stille Oceaan. Voor een volledige en duurzame voorziening van calcium, magnesium, diverse vitamines en een hoog gehalte aan jodium, selenium en zink - ideaal voor de dagelijkse voeding van alle soorten meervallen in het aquarium. 

Babyvoedsel 

Oase ORGANIX Baby Flakes geven jonge vissen in het aquarium alles wat ze nodig hebben voor een gezonde groei. Dit Oase baby opfokvoer aquarium kopenontwikkelingsvoeder in poedervorm is ideaal voor de dagelijkse voeding en is daarmee het perfecte hoofdvoer voor alle vissoorten met een kleine bek. Het verspreidt zich snel door het aquarium en bevordert de groei en vitaliteit. 

De natuur is onze kwaliteitsbelofte

OASE ORGANIX zal u overtuigen als een van 's werelds hoogste kwaliteit visvoer, rijk aan essentiële en stevig geïntegreerde voedingsstoffen. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten die vers zijn bereid en vrij van Kwaliteit visvoer kopenkunstmatige toevoegingen. OASE ORGANIX staat ook voor duurzaamheid in het omgaan met de natuur. De extractie van onze ingrediënten vindt uitsluitend plaats in strikt gecontroleerde, niet-verontreinigde wateren voor de kust van Alaska.

MSC gecertificeerd

Dit product is afkomstig van een visserij die onafhankelijk is gecertificeerd volgens de MSC-norm voor een goed beheerde en duurzame visserij. 

www.msc.org

Perfect gecombineerd: een gezond, gevarieerd menu

Het Oase ORGANIX-menu bestaat uit acht variëteitrijke lekkernijen. Elk is op zichzelf een compleet hoofdvoer. Combineer ze om net dat stapje verder te gaan en uw vis een gevarieerd menu te geven. Speciale mengsels - zoals die voor jonge vissen of garnalen, of om uw schoonheden schitterende kleuren te geven - ronden het menu perfect af.

Oase daily dagelijks visvoer bestellenOase ORGANIX Dagelijks

Oase ORGANIX Daily Food voor gezelschapsaquaria voorziet een grote verscheidenheid aan soorten in het aquarium van alles wat gezonde vissen nodig hebben. Het granulaat is ideaal als hoofdvoeder bij de dagelijkse voeding en bevordert de groei en vitaliteit van aquariumbewoners. Met de bijpassende bijvoeding van Oase ORGANIX kunt u uw voeding afwisselen.

 

Oase algentabletten kopenOase ORGANIX Veggie voor bodemsoorten

De traktatie met extra kelp. Waardevolle plantkracht speciaal voor meervallen: ORGANIX Veggie Tabs zijn de natuurlijke voeding met kostbaar kelp (zeewier) uit de Stille Oceaan. Voor een duurzame allround voorziening van veel verschillende vitamines en sporenelementen - ideaal voor bodemsoorten.

 

Oase plantaardige visvoer vlokken kopenOase ORGANIX Veggie

Het duurzame superfood voor herbivoren: natuurlijke ingrediënten in Oase ORGANIX Veggie Granules en ORGANIX Veggie Flakes, zoals waardevolle kelp, maken een soortspecifieke voeding mogelijk met een hoog gehalte aan waardevolle mineralen en sporenelementen - naar het voorbeeld van de natuur. Perfect voor dagelijkse voeding!

Oase power energie visvoer bestellenOase ORGANIX Kracht

De energieboost voor bijzonder actieve vissen. De gezonde luxe met arctische garnalen. Door de optimale proteïne-vetverhouding van deze lekkernij blijft de vis in topconditie. Door het langzame zwelgedrag van de vlokken wordt het aquariumwater niet vertroebeld. Een plezier voor alle aquariumbewoners!

 

Oase baby visvoer bestellenOase ORGANIX Baby

De voedingsmix voor sterke jonge vissen. De Oase ORGANIX Baby Flakes geven de nakomelingen in het aquarium alles wat ze nodig hebben voor een gezonde groei. Het opfokvoer in microvlokvorm is ideaal als hoofdvoeder voor de dagelijkse voeding van alle soorten. Het verspreidt zich snel door het aquarium en bevordert de groei en vitaliteit.

Oase kleur color visvoer bestellenOase ORGANIX Kleur

Kleurverzorging met natuurlijke pigmenten en carotenoïde. Voor intensieve, heldere kleuren: Oase ORGANIX Kleurgranulaat zorgt voor een bijzondere glans in het aquarium, omdat de aanwezige natuurlijke pigmentbestanddelen door de vissen optimaal worden benut - voor een bijzondere kleuraccent en rondom gezonde vissen! 

 

Oase snack sticks bestellenOase ORGANIX Snackstick

De extra snack voor afwisseling en spel. De gezonde luxe met arctische garnalen. Door de optimale eiwit-vetverhouding van de lekkernijen blijft de vis in topconditie. Het langzame zwelgedrag van de sticks vertroebelt het aquariumwater niet. Een plezier voor alle aquariumbewoners!

Oase cichlide visvoer bestellenOase ORGANIX Cichlid

De pigment- en eiwitbouwsteen voor cichliden. Perfect voor de soortenrijke visfamilie van cichliden: Oase ORGANIX Cichlid Granulaat voorziet de cichliden van een optimale aanvoer van vitamines en sporenelementen uit duurzame zeevruchten en is geschikt voor dagelijkse voeding - alle belangrijke componenten van het dieet komen aan bod.

 

Natuurlijk zonder uitzonderingen: de ingrediënten in detail

Oase ORGANIX bestaat uit een natuurlijk menu dat perfect is aangepast aan de behoeften van siervissen. Daarom sluit Oase vanaf het begin van de productie geen compromissen bij het selecteren van onze ingrediënten, die ze vers en met veel zorg bereiden. Ontdek het ​​assortiment natuurlijke producten voor levendige en gezonde vissen.

  • Rijk aan natuurlijke kelp
  • Rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren en vitamines
  • Optimale eiwit-vetverhouding
  • Precies aangepast aan elke eetgewoonte
  • Minimale hoeveelheden as, vismeel en tarwemeel
  • Maakt gebruik van MSC-gecertificeerde ingrediënten
  • Aanzienlijk minder fosfaat en ammonium in vergelijking
  • Van niet-verontreinigde wateren voor de wilde kust van Alaska

Oase visvoer soorten overzicht

 

© 2009 - 2024 Aqua Unlimited | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel